Nekretnine Obrenovac

Nekretnine Obrenovac telefon

Obrenovac je idealno mesto za život i ulaganje u nekretnine

Obrenovac se u proteklih par godina dosta razvija. Ovo se posebno vidi u ekspanziji izgradnje nekretnina. Grade se nove zgrade sa stanovima, kuće, poslovni objekti. U jednom trenutku 2008. godine u Obrenovcu se gradilo više nego na Novom Beogradu! Jedan od bitnih razloga za to je i blizina Beograda (28 km) što ga čini još atraktivnijim za potencijalne kupce nekretnina.

S obzirom na vrlo dobro organizovan prevoz i saobraćajnu mrežu do Beograda se stiže za oko pola sata. Mnogo ljudi svakodnevno putuje u Beograd bilo na posao ili iz nekog drugog razloga.

U Obrenovcu se ukrštaju i drugi važni putevi a pre svega put na zapadu ka Šapcu, Loznici, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Valjevu i Ibarskoj magistrali.

Obrenovac je grad koji pripada jednoj od opština Beograda i on je ekonomski, administrativni i kulturni centar svog područja.

U Obrenovcu je sve na dohvat ruke bez obzira u kom delu grada živite. Lako se stiže iz jednog mesta na drugo. Ima mnogo prodavnica, samousluga, pekara, mesnica, pijacu, dom zdravlja, bazen, sportske i rekreativne centre. Dakle, mnogo sadržaja za život. U Obrenovcu se trenutno gradi i banja.

Takođe, ima puno mesta za šetnju. Tu je izletište "Zabran" koje ima stazu za trčanje posuto šljakom, restorane, splav, lepu obalu na reci Savi. To je mesto na kome možete naći puno sadržaja za odmor. Reka Sava, drveće, priroda, mnoštvo lepo opremljenih ugostiteljskih objekata su garancija za kvalitetan odmor i uživanje.

Obrenovac polako stiče lik modernog grada. Grad je skoro potpuno popločan. Ima divnu glavnu ulicu, atraktivan park... U njemu se ulaže u komunalnu infrastrukturu koja se polako širi. Ono čime se Obrenovac posebno može pohvaliti je sistem daljinskog grejanja koji toplom vodom iz Termoelektrane "Nikola Tesla" 24 sata dnevno zagreva skoro sve stanove i poslovni prostor i gradskom području.

U odnosu na Beograd, Obrenovac je dosta mirniji grad u kome nema mnogo žurbe i stresa a samim tim je i pogodniji za život.

OSTALI TEKSTOVI
  1. Banja Obrenovac - najveći turistički potencijal Obrenovca
  2. Zašto prodavati nekretninu preko Interneta?
  3. Zabran - idealno mesto za odmor
  4. Istorijat grada Obrenovca
  5. Turistička mapa Obrenovca - šta posetiti u Obrenovcu?
  6. Turizam u Obrenovcu: Zabran, mesto za izlet u Obrenovcu
Cene Nekretnina u Obrenovcu:
» Kuće
» Stanovi
» Placevi
» Lokali

Ostale strane:
» Kontakt
» Marketing
» Obrenovac
» Mapa sajta

© Nekretnine Obrenovac 2009-2024, info@nekretnineobrenovac.com, NekretnineObrenovac.com ne odgovora za netačnost pojedinih podataka.
Nekretnine Novi Sad -
Krilca, palacinke, Novi Sad