Nekretnine Obrenovac

Nekretnine Obrenovac telefon

Stan u centru Obrenovca, 35 m2, vrlo funkcionalan, dobro orijentisan - pun svetlostiStan u centru Obrenovca, 35 m2, vrlo funkcionalan, dobro orijentisan - pun svetlosti Prodaja nekretnina u Obrenovcu

Kratak opis ove nekretnine

Centar Stan u ulici Ljube Nenadovića, vrlo funkcionalan, neuseljavan. Nalazi se na drugom spratu i veličine je 35 m2. Poseduje parking, blizu je škole, autobuske stanice i strogog centra.
Kada je u pitanju kvalitet izrade, poseduje parket i keramiku prve klase. Stan ima prostor predviđen za klasični ugradni plakar u spavaćoj sobi.
Zgrada ima posebne vodomere za svaki stan, fasada je termoizolovana, postoji centralno grejanje sa predviđenim mernim mestima ispred stanova (kada se uvede sistem naplate prema stvarnoj potrošnji), interfon,instalacija za kablovsku TV. Stan je dobro orijentisan, pun svjetlosti.
Kontakt: Mladen, 00382/69 41 54 76Slične nekretnine

Stan u centru - Đukić - izuzetno kvalitetna gradnja, hrastov parket, italijanska sanitarija, trosoba

Đukić, centar, izuzetan kvalitet

Dvosoban stan u užem centru Obrenovca, 49m2, pogodan za poslovni prostor

2 Sobe,centar Obrenovca, 49m2

Stan na prodaju u vojvode Mišića 57

Stan u Obrenovcu LUXCentar
Obrenovac je prava jedna kompaktna celina gde vam je sve na dohvat ruke i gde je život veoma komforan. Bilo da je to prodavnica, hipermarket (IDEA, Maksi), ili pak butici, parfimerije, kafići, gradski park Obrenovca kakvim se retko koji grad može pohvaliti.
Obrenovac je jednom rečju mesto za uživanje.
U centru se nalazi Prva Obrenovačka Osnovna škola, kao i vrtići za decu, brojne privatne poliklinike, zubarske ordinacije, apoteke...
U užem krugu centra nalaze se sve banke (Komercijalna banka Obrenovac, Banka Intesa Obrenovac, KBC banka Obrenovac, Vojvođanska Banka, CA Meridian banka Obrenovac, Alpha banka Obrenovac, Pro Credit Bank Obrenovac.
Ukoliko poželite da kupite poklon u samom centru Obrenovca postoje nekoliko radnji, od kojih je jedna i čuveni Mamut.
Tu je i Zelena pijaca Obrenovac, gde se možete obskrbiti voćem i povrćem. Zatim Ambulanta Obrenovac, koja je u samom vrhu Srbije po opremljenosti.
Bazeni (zatvoreni i otvoreni), bioskopi, pozorišta, sve to čini ovaj grad još lepšim stvorenim za uživanje.
Zatim tu je i izletište Zabran, koje je poput beogradske Ade Ciganlije, sa stazom za trčanje posutom šljakom što omogućava nesmetano bavljenje rekreacijom čak iako je padala kiša.
Tu je i Obrenovačka banja bogata toplom sumpornom vodom, naročito pogodna za lečenje reumatskih bolesti.

Jednom rečju, Obrenovac vam pruža vrlo ugodan i komforan život gde vam je sve na dohvat ruke, kao u nekom primorskom gradiću gde želite samo da uživate u životu...
Osnovne karakteristike:

Cena:

€ 30.500

Površina

35m2

Broj soba

1

Broj spratova

4

Sprat

2

Terasa

Da

Parking

Da

Grejanje

Da

Uknjižen

Da

Šifra oglasa

167

Datum oglasa

07.10.2010

Broj pregleda oglasa
9671


Cene Nekretnina u Obrenovcu:
» Kuće
» Stanovi
» Placevi
» Lokali

Ostale strane:
» Kontakt
» Marketing
» Obrenovac
» Mapa sajta

© Nekretnine Obrenovac 2009-2020, info@nekretnineobrenovac.com, NekretnineObrenovac.com ne odgovora za netačnost pojedinih podataka.
Nekretnine Novi Sad - Patike
Clogs, slippers, sweaters...
Poslovni imenik