Nekretnine Obrenovac

Nekretnine Obrenovac telefon

Plac u Urovcima pored Obrenovca, površine 15 ari, blizu je reke SavePlac u Urovcima pored Obrenovca, površine 15 ari, blizu je reke Save Prodaja nekretnina u Obrenovcu

Kratak opis ove nekretnine

Urovci Plac se nalazi na bresci,u lepom i mirnom naselju. Reka Sava se vidi iz dvorista i pogled je stvarno prelep. Kad se izadje iz dvorista,predje se slabo prometan put i reka Sava je odmah tu, tu mozete napraviti splav,ili ostaviti camac.
Plac je povrsine oko 15 ari,ima izgradjen temelj sa dozvolom za gradnju povrsine u prizemnom delu oko 105 kvadrata. na placu se nalazi i mala trosna kucica,koja se moze renovirati,ili srusiti,povrsine oko 35 kvadrata. Plac je podeljen u tri dvorista,u prvom do ulice se nalaze mala kucica i temelj,u drugom velika supa za odlaganje,i cisto dvoriste,i u trecem je vocnjak od oko 20 stabala kajsije,i krusaka.
Plac poseduje struju i vodu kao i telefon. Sada se tu u naselju gradi most koji ce spajati Surcin i Obrenovac... Cene placeva ce drasticno skociti kad se zavrsi krajem godine. Plac je visok,i nema blata kad padne kisa. Jedna od najboljih lokacija u obrenovcu za miran zivot i odmor,i celo leto na vodi.
Kontakt: Matija 063/1089-422Osnovne karakteristike:

Cena:

€ 50.000

Površina

15ari

Uknjižen

Da

Šifra oglasa

233

Datum oglasa

11.04.2011

Kontakt telefon
063/1089-422
Broj pregleda oglasa
4283


Cene Nekretnina u Obrenovcu:
» Kuće
» Stanovi
» Placevi
» Lokali

Ostale strane:
» Kontakt
» Marketing
» Obrenovac
» Mapa sajta

© Nekretnine Obrenovac 2009-2020, info@nekretnineobrenovac.com, NekretnineObrenovac.com ne odgovora za netačnost pojedinih podataka.
Nekretnine Novi Sad - Patike
Clogs, slippers, sweaters...
Poslovni imenik